huse-tilsalg.dk: Find bolig til salg i Danmark

Find bolig til salg i Danmark

Søger du hus til salg i Danmark?

Så kan du finde de relevante informationer du har brug for her på Huse-tilsalg.dk

I menuen i venstre side finder du en oversigt med de forskellige store byer. Klik på et område for at læse mere om fordele og ulemper ved denne specifikke geografiske placering. 

Du kan også sætte dit hus til salg, eller starte din boligsøgning efter huse til salg i Danmark, ved at klikke på boligsøgnings-linksene til venstre.

 

Hovedstadsområdet inderholder Danmarks mest eftertragtede kommuner

En undersøgelse fra Voreslejebolig.dk viser, at de mest eftertragtede kommuner ligger i hovedstadsområdet. Det er Dragør som indtager første pladsen efterfulgt af Tårnby og Frederiksberg på hhv. anden og tredje pladsen. Mange nordjyske kommuner ligger i bunden. Det gælder bl.a. Jammerbugt, Thisted og Morsøe.

Læs mere om undersøgelsen her

Oversigt over Danmarks mest eftertragtede kommuner

I en undersøgelse udarbejdet Voreslejebolig.dk fremgår det, at Dragør er den mest eftertragtede kommune i Danmark. Efterfølgende kommer Tårnby og Frederiksberg. I bunden ligger Jammerbugt lige bag Morsø og Thisted. Undersøgelsen er blevet lavet på baggrund af danskernes søgninger på Voreslejeboligs hjemmeside.

Læs mere om undersøgelsen her

Undgå snyd i jagten på bolig

Mange oplever hvert år at blive udsat for boligsvindel. Denne hjemmside giver en række råd og tips til hvordan du kan undgå at blive snydt. Snydboligsnyderne er udviklet af Boligdeal.dk og forklarer hvordan svindlerne typisk snyder uerfarne boligsøgere.

Læs mere om siden her

København vurderes til at være verdens anden bedste by

En analyse placerer København, som nr. 2 på en liste over verdens bedste byer. På trods af højt huslejeniveau og madpriser, så tager København alligevel en anden plads, kun overgået af Prag. Den høje placering skyldes byens lave arbejdsløshed og kriminalitet samt et højt sundhedsniveau. I bunden ligger Dublin, Rom og Sao Paulo, der i følge analysen, ikke er attraktive at bo i.

Læs mere om analysen her

København tager 2. pladsen i liste over storbyer

I en analyse foretaget af Voreslejebolig er en række storbyer vurderet på baggrund af sociale og økonomiske faktorer. Analysen viser, at København ligger i toppen, kun overgået af Prag. København scorer højt på parametre som lønniveau, sundhed og kriminalitet.

Læs mere om analysen her

Gammelt materiel i sommerhuse

Danske sommerhuse er fyldt med gamle elektriske apparater som bl.a. køleskabe og tv. Danskere tager deres gamle brugte udstyre fra deres normale hjem og sætter i deres sommerhuse. Det giver nogle store elregninger som ellers kunne være undgået.

Læs mere her

Mange husejere vælger at udleje deres huse

En analyse viser, at flere husejere lejer deres huse ud i stedet for at sælge dem. Mange af husene har tidligere været til salg, men ejerne har skiftet mening og valgt at leje dem ud i stedet. Det kan indikere at boligmarkedet er på vej ned hvis husejerne ikke kan sælge deres hus.

Læs hele historien her:

88 nye boliger bliver bygget i Gribskov Kommune

I den lille by Blistrup i Nordsjælland er et område på 97.000 kvm købt, hvor 88 nye boliger skal bygges. Boligerne bliver mellem 85 og 120 kvm. Bag projektet står Planet Huse, som er specialister indenfor sommerhuse i træ.

Læs mere om det nye projekt her

Året dyreste villa netop solgt

Årets dyreste villa er netop blevet solgt. Hammerslaget på villaen lød på 35 mio kr. Huset består af 916 kvm, hvor der er mulighed for også at drive erhverv. Ejendomme er placeret på Svanemøllevej mellem Østerbro og Hellerup. Læs mere her

Brittas hus solgt hurtigt

I Hvidovre blev Britta Nielsens hus solgt hurtigt. Det hurtige salg skyldes overvejende at prisen på boligen var lidt lavere en gennemsnittet. Den gennemsnitlige pris pr. kvm for en bolig i Hvidovre lyder på ca. 32.000 kr. kvm mens Britta Nielsens hus blev solgt for 27.000 kr. kvm. Læs mere her